Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

5 Drienerlolaan
Enschede, Overste, 7522 NB
Netherlands

Zorgvuldige Ondergrondse Aanleg en Reductie Graafschade

ZoARG-teamlid Paulina Racz behaalt haar PDEng met lof

Nieuws

ZoARG-teamlid Paulina Racz behaalt haar PDEng met lof

Léon olde Scholtenhuis

Op dinsdag 28 november 2018 presenteerde Paulina Racz de eindresultaten van haar PDEng project getiteld "Improved strategies, logic and decision support for selecting test trench locations." Paulina heeft van oktober 2015-nov 2017 gekeken naar de wijze waarop de besluitvormers in de praktijk keuzes maken ten aanzien van proefsleuflocaties. Ze heeft door middel van serious games, workshops en via theorie over naturalistic decision making de regels en logica van besluitvormers expliciet gemaakt en opgenomen in een decision support tool (geprogrammeerd met arcpy als extensie van ArcGIS). De tool maakt het mogelijk om ook graafschade risico's te visualiseren. Het ZoARG team feliciteert Paulina met haar uitzonderlijk mooie resultaat. We hopen Paulina over een tijdje terug te mogen zien als PhD kandidaat. Resultaten zijn binnen downloadbaar vanaf deze site.